.

Recent Posts

Specials products

Ο Ενεργός Άνθρακας και οι ιδιότητες!

Ο Ενεργός Άνθρακας και οι ιδιότητες!

Uncategories 0 Comments

Πόσες φορές έχετε ακούσει για τον Ενεργό Άνθρακα και τις "θαυμαστές" του ιδιότητες; 
Πολλές φορές είμαστε σίγουροι! Ίσως να σκέφτεστε ότι είναι μια "μόδα" που θα περάσει, όπως τόσες και τόσες... 


Όχι, λοιπόν, σας διαβεβαιώνουμε! Ο Ενεργός Άνθρακας και τα καλλυντικά με αυτόν είναι ένας σύμμαχος της υγείας της επιδερμίδας μας και εμείς, στην NAC Natural Cosmetics, έχουμε ένα υπέροχο προϊόν να σας προτείνουμε!

Το Face Scrub με Ενεργό Άνθρακα! Δεν πρόκειται για μια μάσκα από αυτές που κολλούν στο πρόσωπό μας και ξεκολλούν με "δάκρυα και πόνο", όχι! 
Πρόκειται λοιπόν για ένα απαλό Scrub που δεν γδέρνει το πρόσωπό μας, το καθαρίζει σε βάθος, το ενυδατώνει ταυτόχρονα, ενώ το αποτέλεσμα φαίνεται ακόμα και με την φωτεινότητα που αποκτούμε άμεσα!

Scrub Προσώπου Με Ενεργό Άνθρακα

Το scrub προσώπου με ενεργό άνθρακα NAC natural cosmetics  έχει ως κύριο σκοπό να καθαρίσει την επιδερμίδα σε βάθος και να την αναζωογονήσει. Χάρη στον ενεργό άνθρακα οι τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το δέρμα μας αποκτά λαμπερή όψη.


Συστατικά : Ενεργός Άνθρακας-Τρίμα βερίκοκου-Αμυγδαλέλαιο-Ανθόνερο λεβάντας-Φυτική γλυκερίνη-Αιθέριο έλαιο Λεβάντα 

Ενεργός άνθρακας
Ο ενεργός άνθρακας προέρχεται από τον απλό άνθρακα, ο οποίος έχει υποστεί θέρμανση σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα και έτσι αποκτά πορώδη επιφάνεια. Έχει την ικανότητα να προσροφά στην επιφάνειά του μικρομοριακές οργανικές ουσίες, πάσης φύσεως οσμές, αέρια, χλώριο και ποικίλες ακόμη ουσίες. Επίσης λόγω της πορώδους επιφάνειας και της μεγάλης προσροφητικής ικανότητας, απορροφά τοξίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθώς και το περιττό σμήγμα της επιδερμίδας, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για χρήση για κάθε τύπο δέρματος.

Τρίμα Βερίκοκου
Οι κόκκοι από το κουκούτσι του βερίκοκου απομακρύνουν τους ρύπους και καθαρίζουν σε βάθος κάθε επιδερμίδα. Είναι ένα φυσικό προϊόν, που προσφέρει ανανέωση της επιδερμίδας κάνοντάς τη βελούδινη και λαμπερή.


Φυτική Γλυκερίνη
Είναι υγραντική και ενυδατική : έλκει το νερό και επομένως επιτρέπει την διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα. Η παχύρρευστη, φίνα και μη λιπαρή σύνθεσή μας απορροφάται από τους ιστούς της ξηρής επιδερμίδας, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, λεία και υπέροχα ενυδατωμένη.


Αμυγδαλέλαιο
Tο αμυγδαλέλαιο προέρχεται από έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Επίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας. Πολύ ενυδατικό, μαλακτικό έλαιο, με αντιγηραντικές ιδιότητες. Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.


Ανθόνερο λεβάντας
Λόγω της χαλαρωτικής και ηρεμιστικής του δράσης, το ανθόνερο λεβάντας είναι κατάλληλο για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας ακόμα και της παιδικής. Το ανθόνερο λεβάντας χρησιμοποιείται ακόμα για την επούλωση και αναγέννηση των κυττάρων. Διευκολύνει την επισκευή των μικρών ατελειών του δέρματος και έχει καθαριστικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η Λεβάντα έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθειά στους πόρους (χωρίς να τους φράζει) και να απελευθερώνει τις αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες - αντιμετωπίζοντας έτσι αποτελεσματικά τις ατέλειες του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Λεβάντα – Levander 
Πολύ αρωματικό και χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο, ευρέως διαδεδομένο με τις περισσότερες ιδιότητες από όλα τα αιθέρια έλαια. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και παιδιά. Είναι εξισορροπητικό για όλα τα δέρματα, εξαιρετικό αντισηπτικό, τονώνει την ανάπτυξη νέων υγιών δερματικών κυττάρων, μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Η ομάδα της NAC



Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*